diumenge, 22 de gener del 2017

Va de neu!

Hola Falcons!

Com dueu les baixes temperatures?

Esperem que genial, perquè us tenim preparada una sortida amb la neu i el gel de protagonistes!

El cap de setmana del 4 i 5 de febrer anirem a la Serra d'Ensija.

Ens trobarem el 4 de febrer a les 6.45h al centre per organitzar-nos i marxar en els cotxes de les famílies (si, en aquesta sortida els demanem col·laboració per arribar al nostre destí...). Un cop a lloc, pujarem a peu fins al refugi de la Serra d'Ensija fent servir raquetes o grampons (depenent de l'estat de la neu, us informarem més endavant del que caldrà), on passarem la nit. Com que encara ens quedarà estona a la tarda, aprendrem tècniques d'autoretenció.



L'endemà, pujarem la Gallina Pelada i baixarem fins al pàrquing on ens vindran a buscar les famílies a les 16h. Des d'allà, comptem que estarem diumenge al centre a les 18h. A l'enllaç teniu la ruta del dissabte i diumenge juntes.



Com podeu veure per les fotos de quan algunes monis van anar a provar la sortida, és totalment recomanable!

El preu de la sortida és de 37€ i inclou el lloguer del material i dormir al refugi. Teniu fins al dissabte 28 de gener a les 18h (quan comencem el centre) per fer el pagament i confirmar la vostra assistència al correu de Falcons. En el mateix correu recordeu afegir:

  • Si teniu cotxes per anar i/o tornar i amb quantes places per Falcons. Aquesta informació és molt important perquè organitzarem els Falcons en els cotxes disponibles perquè les famílies hagueu de fer el mínim de trajectes. Els Falcons duran a les famílies que els portin 7€ en efectiu per trajecte, que és el preu proporcional de combustible que hem calculat, i que va a part del preu de la sortida.
  • Si teniu grampons o raquetes, casc d'escalada i/o piolets que puguem fer servir per la sortida, i que, per tant, no hauríem de llogar.
Dissabte al centre, quan tinguem tots els confirmats, us parlarem dels grups de cuina, perquè us haureu d'organitzar entre vosaltres per comprar el sopar de dissabte i l'esmorzar i dinar de diumenge. L'esmorzar, dinar i berenar de dissabte el dureu, com a totes les sortides fins ara, a nivell individual.

Us hi esperem!

Per cert! Parlant de neu... el Centre organitza l'esquiada familiar el cap de setmana del 3 al 5 de març. Aquesta és una sortida familiar independent del grup de Falcons, però si us interessa, trobareu tota la informació aquí.